Jäsenyys

Inarin Perussuomalaiset ry:n jäsenyyttä haetaan yhdistyksen hallitukselta. Täysivaltaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä, kun olet ensin liittynyt Perussuomalaiset-puolueeseen. Puolueeseen kuulumattomat voivat olla kannatusjäseniä. Tällä hetkellä Inarin Perussuomalaiset ry:n jäsenmaksu on 20 €/vuosi.

Puolueeseen liittyminen on mahdollista www.perussuomalaiset.fi sivustolla, joko sähköisesti tunnistautuneena tai tulostetulla ja allekirjoitetulla lomakkeella sivuston ohjeiden mukaan.

Samalta sivulta löytyy myös paikallisyhdistyksen jäsenhakemus pdf-muodossa (ps_jasenlomake_paikallisyhdistys.pdf). Tulosta ja täytä jäsenhakemus ja toimita se yhdistyksen hallitukselle. Paperisen version hakemuksesta saa yhdistykseltä. Katso täältä hallituksen yhteystiedot.

Pidämme jäsenistämme yhdistyslain mukaista luetteloa noudattaen yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Katso rekisteriseloste.

fb_logo Inarin Perussuomalaiset on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä ja kommentoidakin saa. Facebookissa toimii myös Perussuomalaisten Lapin piiri ry:n Facebook-ryhmä – kaikille avointa keskustelua ajankohtaisista aiheista.