Jäsenyys

Inarin Perussuomalaiset ry:n jäsenyyttä haetaan yhdistyksen hallitukselta. Täysivaltaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä, kun olet ensin liittynyt Perussuomalaiset-puolueeseen. Puolueeseen kuulumattomat voivat olla kannatusjäseniä. Tällä hetkellä Inarin Perussuomalaiset ry:llä ei ole jäsenmaksua, halu vaikuttaa riittää.

Perussuomalaiset rp:n jäseneksi pääsee omakätisesti allekirjoitetulla hakemuksella. Täytä jäsenhakemus www.perussuomalaiset.fi sivustolta, tulosta ja allekirjoita lomake ja lähetä se puoluetoimistoon, linkissä olevaan osoitteeseen lähetettäessä postimaksua ei tarvitse maksaa.

Samalta sivulta löytyy myös paikallisyhdistyksen jäsenhakemus pdf-muodossa (ps_jasenlomake_paikallisyhdistys.pdf). Tulosta ja täytä jäsenhakemus ja toimita se yhdistyksen hallitukselle. Paperisen version hakemuksesta saa yhdistykseltä. Katso täältä hallituksen yhteystiedot.

Pidämme jäsenistämme yhdistyslain mukaista luetteloa noudattaen yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Katso rekisteriseloste.

fb_logo Inarin Perussuomalaiset on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä ja kommentoidakin saa. Facebookissa toimii myös Perussuomalaisten Lapin piiri ry:n Facebook-ryhmä – kaikille avointa keskustelua ajankohtaisista aiheista.